Over RC kopen

Wie zijn wij?

Radiografisch bestuurbare beginners modellen zoals, drones, quadcopters, auto’s, helikopters, tanks, speelgoed, vliegtuigen etc. zijn onze specialiteit. Naast de verkoop van Radio Control (RC) in onze webwinkel www.denza-rc.nl, willen wij je ook graag informatie bieden over de aanschaf en het kopen van op afstand bestuurbare producten.slagschip rc kopen Er worden nogal kwalitatief “slechte”RC aangeboden via het internet en wij bieden graag onze kennis aan om tot een “juiste” aanschaf over te gaan. Wij zijn meer dan 9 jaar actief in Nederland en België met de verkoop van op afstand bestuurbare producten.

 

Mini Stunt Twister 1Om de kwaliteit te waarborgen, testen we elk nieuw model, voordat deze op de webshop worden geplaatst.  Via onze webshop kun je alle artikelen online bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bezoeken of om bepaalde radiografisch bestuurbare onderdelen te kopen. Hiervoor kun je eenvoudig een afspraak maken. Bel naar 06-30290181 of mail naar  of info@rckopen.nl en wij staan je graag te woord.

Erwin van Amstel Denza-RC

Het kan altijd voorkomen dat je niet tevreden bent met een aangeschaft product, een klacht of een defect, aarzel niet en laat het ons weten. Samen zullen we altijd tot een oplossing komen.

Namens ons team wensen wij je veel plezier met het winkelen op onze site www.denza-rc.nl. Mochten er vragen zijn of je wilt graag een persoonlijk advies over onze producten, neem dan contact op met onze klantenservice.