Hoe lang kan een helicopter vliegen?

Hoe lang kan een RC helicopter vliegen?

Hoelang een RC helicopter kan vliegen hangt in de eerste plaats af van de batterij en accu. Zorg er altijd voor dat de accu helemaal vol zit. Verder is het afhankelijk van het model. Gemiddeld kun je aannemen dat een radio control helicopter ongeveer tussen de 8 en 12 minuten kan vliegen, alvorens weer opgeladen moet worden. Hoe lang een RC helicopter kan vliegen heeft uiteraard ook te maken met de weersomstandigheden. Bij harde wind, moet de RC helicopter harder zijn best doen, dan bij windstil.

Helicopter vliegen

RC Kopen is een onderdeel van Denza-RC in Ulft (Gelderland). Denza RC is de specialist op het gebied van op afstand radiografisch bestuurbare (RC) drones, quadcompters, helicopters, auto’s, monstertrucks, vliegtuigen, boten, tanks en ander radiografisch op afstand bestuurbaar speelgoed en voer- en vaartuigen. Denza RC en RC kopen bieden een ruim assortiment voor zowel de beginner als de professionele gebruiker.

Denza RC staat bekent om zijn snelle levering en hoge service, daarom vind op onze site een uitgekiend assortiment modelbouw die door onze technische afdeling uitvoerig zijn getest en geschikt zijn bevonden voor verkoop. De normen die wij stellen aan al onze radiografisch op afstand bestuurbare producten zijn hoog, maar alleen op deze manier kunnen wij garantie en kwaliteit waardborgen.Alle Radio Control voer-en vaartuigen hebben een uitstekende prijs – kwaliteitverhouding, waarvoor Denza RC garant staat.
De meest gestelde vragen modelbouw, modelbouw sport, radiografisch bestuurbare auto’s, vliegtuigen, helicopters, boten, drones, quadcopters, tanks en andere radio control op afstand bestuurbare voertuigen kunt u vinden op deze site.. Staat uw vraag er niet bij of heeft u liever persoonlijk advies en/of uitleg? Neem dan gerust contact met Denza RC op met onze afdeling verkoop. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan u graag te woord en geven u geheel vrijblijvend advies.