Hoe hoog kan een RC vliegtuig?

Hoe hoog kan een Radio Control vliegtuig vliegen?

De hoogte van een RC radiografisch bestuurbaar vliegtuig is uiteraard afhankelijk van het model. De meeste modellen vliegen +- 100 meter of hoger. Ook de weersomstandigheden spelen een grote rol. Wanneer er veel wind staat ondervind je RC vliegtuig, net als bij een echt vliegtuig, hiervan hinder. Probeer altijd een comfortabele hoogte aan te houden, waarbij je de volledige controle houd over je RC vliegtuig. Gaat je RC te hoog of raakt deze uit het zicht dan is je RC bijna niet meer onder controle te krijgen.

hoe hoog kan een RC vliegtuigRC Kopen is een onderdeel van Denza-RC in Ulft (Gelderland). Denza RC is de specialist op het gebied van op afstand radiografisch bestuurbare (RC) drones, quadcompters, helicopters, auto’s, monstertrucks, vliegtuigen, boten, tanks en ander radiografisch op afstand bestuurbaar speelgoed en voer- en vaartuigen. Denza RC en RC kopen bieden een ruim assortiment voor zowel de beginner als de professionele gebruiker.

Denza RC staat bekent om zijn snelle levering en hoge service, daarom vind op onze site een uitgekiend assortiment modelbouw die door onze technische afdeling uitvoerig zijn getest en geschikt zijn bevonden voor verkoop. De normen die wij stellen aan al onze radiografisch op afstand bestuurbare producten zijn hoog, maar alleen op deze manier kunnen wij garantie en kwaliteit waardborgen.Alle Radio Control voer-en vaartuigen hebben een uitstekende prijs – kwaliteitverhouding, waarvoor Denza RC garant staat.
De meest gestelde vragen modelbouw, modelbouw sport, radiografisch bestuurbare auto’s, vliegtuigen, helicopters, boten, drones, quadcopters, tanks en andere radio control op afstand bestuurbare voertuigen kunt u vinden op deze site.. Staat uw vraag er niet bij of heeft u liever persoonlijk advies en/of uitleg? Neem dan gerust contact met Denza RC op met onze afdeling verkoop. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan u graag te woord en geven u geheel vrijblijvend advies.