Hoe hard gaat een RC auto?

Hoe hard gaat een radiografisch bestuurbare auto?

RC Auto

De snelheid van een RC auto ligt aan het model. Speelgoed radiografische auto’s gaan ongeveer 12 kilometer per uur. De 4 (WD) wiel aangedreven RC modellen gaan vanaf 20 km/uur. Er zijn zelfs elektrische RC modellen die harder gaan dan 35 km/uur. De snelheid van een RC auto, en dat geldt voor alle Radio Control voertuigen, is uiteraard ook afhankelijk van de weersomstandigheden en de ondergrond, waarop de auto rijdt. Op een mooi glad stuk geasfalteerde weg, met de wind mee zullen hogere snelheden worden behaald dan bij wind tegen over een zandparcours.

Hoe hard kan een RC auto

RC Kopen is een onderdeel van Denza-RC in Ulft (Gelderland). Denza RC is de specialist op het gebied van op afstand radiografisch bestuurbare (RC) drones, quadcompters, helicopters, RC auto’s, monstertrucks, vliegtuigen, boten, tanks en ander radiografisch op afstand bestuurbaar speelgoed en voer- en vaartuigen. Denza RC en RC kopen bieden een ruim assortiment voor zowel de beginner als de professionele gebruiker. Denza RC staat bekent om zijn snelle levering en hoge service, daarom vind op onze site een uitgekiend assortiment modelbouw die door onze technische afdeling uitvoerig zijn getest en geschikt zijn bevonden voor verkoop. De normen die wij stellen aan al onze radiografisch op afstand bestuurbare producten zijn hoog, maar alleen op deze manier kunnen wij garantie en kwaliteit waardborgen. Alle Radio Control voer-en vaartuigen hebben een uitstekende prijs – kwaliteitverhouding, waarvoor Denza RC garant staat.
De meest gestelde vragen modelbouw, modelbouw sport, radiografisch bestuurbare RC auto’s, vliegtuigen, helicopters, boten, drones, quadcopters, tanks en andere radio control op afstand bestuurbare voertuigen vind u onder aan deze site. Staat uw vraag er niet bij of heeft u liever persoonlijk advies en/of uitleg? Neem dan gerust contact op met onze afdeling verkoop. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan u graag te woord en geven u geheel vrijblijvend advies.